Badrumsrenovering i Dalarna

Vi renoverar badrum i Gagnef, Insjön, Leksand med omnejd. Anlita oss för att snygga till och få det nytt och fräscht med en badrumsrenovering. Hör av dig till oss på LGI VVS om du vill ha jobbet ordentligt gjort.

Badrumsrenovering – därför ska du anlita oss

Vi lämnar alltid ett bra jobb efter oss. Du som drömmer om ett badrum som ger trivsel och harmoni, väljer helt rätt om du kommer till oss. Vi har en bred kompetens och ett stort kontaktnät – vilket för dig som kund innebär att du slipper vara spindeln i nätet. Behöver du hjälp av elektriker, snickare och annat som vi inte gör som VVS-firma har vi alltid en duktig samarbetspartner att kontakta.


Renovera ditt badrum

Badrummet är ett av husets viktigaste rum. Här tvättar sig familjen, och tar igen sig efter arbetssam dag. Oavsett om du väljer badkar, dusch eller båda är detta en oas för dina sinnen. Vi kan hjälpa till med VVS-installation,  golvvärme, badrumsinredning och mycket mer. Självklart är vi auktoriserade enligt SÄKER VATTEN.


Ta kontakt med oss och få offert

Har du funderingar över lösningar, val av handdukstork, golvvärme eller något annat som rör renovering av badrum? Ta kontakt med oss så ger vi goda råd och återkommer med offert.