Vi installerar din bergvärme

Vi hjälper dig i Leksand och Gagnef med omnejd, med installation av bergvärme och bergvärmepump. Lång erfarenhet av att göra kunderna nöjda.

Ta kontakt med oss idag så diskuterar vi.

Därför ska du installera bergvärme

Bergvärmepump är ett bra val för dig som vill sänka din elförbrukning genom minskad energiåtgång, något som även gynnar miljön. Dessutom är detta en betydligt bekvämare lösning än exempelvis vedeldning och pellets. Billigare, bättre för miljön och mindre jobb för dig – ett val som är enkelt att göra.


Anlita oss för installation av bergvärmeanläggning

Vi har många nöjda kunder inom både privat och offentlig sektor. Detta för att vi ständigt ser till att leverera god kvalitet, med god kommunikation, enligt tidsplan. Vår ambition är att kunden ska stanna kvar hos oss även efter att bergvärmeinstallationen är klar. Vår kompetens är bred, och om det är något vi behöver extern hjälp med, som elektriker eller snickare, har vi ett stort nätverk.


Ta kontakt med oss och få offert på installation av bergvärme

Hör av dig till oss på LGI VVS. Vi hjälper dig att räkna på installation av en bergvärmeanläggning och ger dig ett kostnadsförslag samt kan utföra en komplett installation inkl. borrning av energibrunn och elarbeten