Våra tjänster

VVS installationer är inget man ska ge sig på själv eller för den delen anlita amatörer för. Felaktiga installationer kan bli kostsamma och krångliga. Våra rörmokare har lång och bred erfarenhet av allt inom VVS. Vi har all den utbildning och behörighet som branschen kräver. Vi tar oss an alla typer av VVS arbeten: stora som små och alltid med stort fokus på kunden.

Det spelar ingen roll om det är värmepumpar, kök, badrum eller till och med klassiska vedpannor så kan vi snabbt och effektivt komma till undsättning. För oss på LGI VVS är det viktigt att kombinera det klassiska rörmokarhantverket med modern kunskap och teknik. Det gör oss till ett företag i tiden som kan arbeta både modernt och klassisk teknik.

Vi vänder oss till privatpersoner, företag, kommuner och fastighetsägare i Leksands & Gagnefs kommuner med omnejd.

7

Redo att ta reda på mer?

Skicka oss en rad idag för en gratis offert!

varmepump2

Värmepump

Allt fler svenska hem satsar på värmepumpar. I de flesta hem finns de nu och utvecklingen inom denna bransch går framåt väldigt snabbt. Vi har installerat värmepumpar under många år. Prata med oss om vilken värmepump som kan passa hos er.

badrum2

Kök & badrum

Ibland är det tvunget att göra en renovering i badrummet, eller bygga helt nytt. Med oss på LGI VVS får ni kompetens och hantverk. Vi kan göra allt från enklare installationer till att medverka vid nybyggnationer.

ROT-avdrag2

Rotavdrag

Vi har koll på ROT-avdraget och kan berätta för er hur det går till. Anlitar ni oss på LGI VVS kan ni lugnt luta er tillbaka och känna trygghet med att allt utförs enligt gällande normer och bestämmelser.

saker-vatten2

SÄKER VATTEN

LGI VVS är auktoriserade enligt SÄKER VATTEN. Dessa branschregler ska säkerställa VVS-installationers kvalitet och förebygga person- och egendomsskador.

SERVICE AV PANNOR OCH VÄRMEPUMPAR
SERVICE/REPARATIONER AV BLANDARE, WC STOLAR M.M.
VÄRMEPUMPINSTALLATIONER
ÖVER 200 ÅRS SAMLAD ERFARENHET
INDUSTRIARBETEN
RÖRSVETSNING
UTBILDADE OCH AUKTORISERADE ENLIGT SÄKER VATTEN
CERTIFIERADE VVS-MONTÖRER

LGI VVS är …

Pålitlig
Kunnig
Certifierad
Prisvärd

Behöver du hjälp?

Kontakta oss så hjälper vi dig i ditt projekt!

Ett urval av våra utförda jobb