Våra tjänster

VVS installationer är inget man ska ge sig på själv eller för den delen anlita amatörer för. Felaktiga installationer kan bli kostsamma och krångliga. Våra rörmokare har lång och bred erfarenhet av allt inom vvs vi har all den utbildning och behörighet som branschen kräver. Vi tar oss alla typer av vvs arbeten stora som små och alltid med stort fokus på kunden.

Det spelar ingen roll om det är värmepumpar, kök, badrum eller till och med klassiska vedpannor så kan vi snabbt och effektivt komma till undsättning. För oss på LGI VVS är det viktigt att kombinera det klassiska rörmokarhantverket med modern kunskap och teknik. Det gör oss till ett företag i tiden som kan arbeta både modernt och klassisk teknik.

Vi vänder oss till privatpersoner, företag, kommunen och fastighetsägare i Leksand med omnejd.

tjanster

Allt fler svenska hem satsar på värmepumpar. I de flesta hem finns de nu och utvecklingen inom denna bransch går framåt väldigt snabbt. Vi har installerat värmepumpar under många år. Prata med oss om vilken värmepump som kan passa hos er.

Ibland är det tvunget att göra en renovering i badrummet, eller bygga helt nytt. Med oss på LGI VVS får ni kompetens och hantverk. Vi kan göra allt från enklare installationer till att medverka vid nybyggnationer.

Vi har koll på ROT-avdraget och kan berätta för er hur det går till. Anlitar ni oss på LGI VVS kan ni lugnt luta er tillbaka och känna trygghet med att allt utförs enligt gällande normer och bestämmelser.

lgi_sakervatten

Säker vatten

LGI VVS är auktoriserade enligt SÄKER VATTEN. Dessa branschregler ska säkerhetsställa VVS-installationers kvalitet och förebygga person- och egendomsskador.

Ett urval av våra referenser, se fler

Service av pannor och värmepumpar

Industriarbeten

Service/reparationer av blandare, WC stolar m.m.

Rörsvetsning

Värmepumpinstallationer

Oljeservice

Över 200 års samlad erfarenhet

Utbildade och auktoriserade enligt Säker vatten

LGI VVS AB är

  • Pålitlig
  • Kunnig
  • Certifierad
  • Prisvärd

Behöver du hjälp?

Kontakta oss då så hjälper vi dig i ditt projekt!

Kontakta oss
tjanster6
tjanster3
tjanster4
tjanster2