LGI VVS AB

Vi på LGI VVS gör allt inom VVS. Våra erfarna och kunniga hantverkare har lång erfarenhet av det klassiska hantverket. Oavsett om det handlar om kök, badrum eller värmeinstallationer i hus eller fastigheter så gör vi jobbet, snabbt och effektivt.

För att få fackmannamässiga VVS-arbeten utförda så ska du anlita en firma som verkligen vet vad de sysslar med. Då ska du vända dig till oss på LGI VVS, vi kombinerar den lilla firmans personliga service med det stora företagets breda kunnande.

om-oss

Allt inom VVS-arbeten

Vi utför arbeten i olika miljöer, allt från hem och stugor till arbetsplatser och industrier. Eftersom vår personalstyrka är välutbildad och erfaren så kan vi ta alla typer av jobb. Våra kunder ska alltid kunna lita på att arbetet blir väl utfört.

Till våra tjänster
Service av pannor och värmepumpar
Industriarbeten
Service/reparationer av blandare, WC stolar m.m.
Rörsvetsning
Värmepumpinstallationer
Oljeservice
Över 200 års samlad erfarenhet
Utbildade och auktoriserade enligt Säker vatten

Kontakta oss

Hör av er till oss på LGI VVS om ni har frågor kring VVS. Vår erfarna och kompetenta personal finns tillhands för att hjälpa er. För oss är alltid kunden det viktigaste.

Inget arbete är för litet eller för stort, alla kunders önskemål och behov ska vi tillfredsställa. Därför finns vi tillhands för er, och ser alltid till att komma ut så snabbt och effektivt som möjligt. Vi arbetar också med största omsorg om kundens privatliv och integritet och är alltid varsamma när vi kommer till någons hem.

Kontakta oss