Vi installerar din luft/vattenvärmepump

Vi hjälper dig i Leksand och Gagnef med omnejd, med installation av luft/vattenvärmepump. Vi har lång erfarenhet av att göra kunderna nöjda.

Ta kontakt med oss idag så diskuterar vi.

Därför ska du installera luft/vattenvärmepump

Luft/vattenvärmepump är ett bra val för dig som har långt till berget eller inte tillräckligt med utrymme för jordvärme. Det sänker din elförbrukning genom minskad energiåtgång, något som även gynnar miljön. Dessutom är detta en betydligt bekvämare lösning än exempelvis vedeldning och pellets. Billigare, bättre för miljön och mindre jobb för dig – ett val som är enkelt att göra.


Anlita oss för installation av luft/vattenvärmepump

Detta för att vi ständigt ser till att leverera god kvalitet, med god kommunikation, enligt tidsplan. Vår ambition är att kunden ska stanna kvar hos oss även efter att luft/vatteninstallationen är klar. Vår kompetens är bred och om det är något ni behöver extern hjälp med, så som elektriker eller snickare, så har vi ett stort nätverk.


Ta kontakt med oss och få offert på luft/vatteninstallation

Hör av dig till oss på LGI VVS. Vi hjälper dig att räkna på installation av en luft/vattenvärmepump och ger dig ett kostnadsförslag samt kan utföra en komplett installation inkl. elarbete.